Onze wielen

Inter-Tyre

Inter-Tyre geldt, in binnen- en buitenland, als één van de meest toonaangevende leveranciers van lichtmetalen- en stalen wielen voor personenauto’s en SUV’s. Met meerdere topmerken en een aantal ‘Private brands’ in het programma biedt Inter-Tyre een zeer uitgebreid assortiment.

Het ‘One-Stop-Shopping’ principe hebben we ook bij Inter-Tyre doorgevoerd. Hierdoor is er een zeer compleet assortiment tot stand gekomen op alle kwaliteitsniveaus. Van ‘basic’ tot ‘high-end’ en altijd van het kwaliteitsniveau wat u op basis van de merkpositionering mag verwachten.
Ook Inter-Tyre koopt, gestuurd door beschikbaarheid of op bestelling, op volumebasis in waardoor de wielen uit eigen voorraad geleverd kunnen worden. Het fraaie en zeer complete programma biedt de klant een ongekende keuze. Met een indrukwekkende voorraad van gemiddeld 150.000 wielen in de maten 13 tot en met 23 inch en een zeer concurrerend prijsniveau is Inter-Tyre dé wielen partner.

Uiteraard zijn de wielen ook online te bestellen. Met de speciale wielenconfigurator is wielen bestellen wel heel makkelijk geworden. 24/7 kunt u op basis van kenteken of automerk en type zoeken in de real-time voorraden. Met slechts een paar eenvoudige handelingen toont het systeem de beschikbare wielen voor de auto. Voor een nog realistischere impressie kunt u via de foto gallery online direct beoordelen of de gekozen velg onder de auto aan de verwachting voldoet. Bent u toch nog niet helemaal tevreden. Selecteer dan eenvoudig met een paar klikken een nieuw type velg en bekijk opnieuw het getoonde resultaat.
Daarnaast vindt u online de nettoprijs, de geadviseerde bandenmaten en additionele informatie over de wielenmerken en uitvoeringen. Alles overzichtelijk bij elkaar.

Ook voor leveringen van compleet gemonteerde sets is Inter-Tyre uw ideale partner. Volledig online zijn de sets samen te stellen uit onze actuele wielen- en bandenvoorraad. Ook bij deze service zijn de getoonde voorraden real-time dus ook uw compleet gemonteerde en gebalanceerde sets kunnen met of zonder TPMS systeem, snel geleverd worden.

Inter-Tyre

Wheeltyre

Met Wheeltyre gaan we nog een stapje verder. Speciaal voor de officiële merkdealers in Nederland en België hebben wij onder de naam Webdis een unieke online bestelomgeving gerealiseerd. Alléén merkdealers kunnen hier aan deelnemen en alleen via de officiële auto-importeurs. Met dit systeem kan de merkdealer wielen, banden en compleet gemonteerde sets met of zonder originele TPMS systemen bestellen. De geleverde sets met TPMS hoeven alleen nog maar gekoppeld te worden aan het automanagementsysteem. Ook voor grote(ere) aantallen gemonteerde sets met TPMS bent u bij Wheeltye aan het juiste adres.

Wheel-Tyre

Vragen?

Neem contact op met een van onze verkoopspecialisten
Neem contact op met een van onze verkoopspecialisten
E-commerce Eenvoudig online banden bestellen