ICT & Support

Voor alles is een oplossing

Automatisering is niet meer weg te denken uit een moderne onderneming. Wanneer de infrastructuur zo complex is als bij de diensten die Inter-Sprint haar klanten biedt kan het niet anders dan dat de wij ook over een eigen ICT afdeling beschikken.

Op alle disciplines zijn er specialisten aan het werk. Software-ontwikkelaars, systeem- en netwerkbeheerders en supportmedewerkers vormen een goed geoliede ICT-machine.Het ontwikkelen en onderhouden van high-tech ICT omgevingen is geen statische activiteit maar een hightech continuproces. Door dit volledig in huis te beheren kan er snel geschakeld worden en maximaal rendement gehaald worden uit de beschikbare technologie.

De volledige in huis ontwikkelde ICT systemen ondersteunen alle mogelijke processen en trajecten waaronder de in- en verkooptrajecten, logistieke processen, online bestelsystemen en de administratieve afhandelingen. Al deze systemen zijn dynamisch en worden op basis van marktontwikkelingen en gewenste nieuwe tools of het genereren van verfijnde marketingrapportages regelmatig aangepast of uitgebreid.

Uiteraard is onze e-commerce omgeving ook volledig in huis ontwikkeld en blijven onze online specialisten het programma continue verbeteren om het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken.

Onze ICT specialisten kunnen onze voorraden ook koppelen aan uw eigen applicatie. Zij stemmen de verschillende systemen maximaal op elkaar af waardoor u bijvoorbeeld via uw eigen bandenwebshop onze voorraden online kan aanbieden alsof het uw eigen voorraden zijn.

 

E-commerce Eenvoudig online banden bestellen