Merken

Het ‘One-Stop-Shopping’ filosofie is gebaseerd op het principe dat de klanten aan één leverancier genoeg hebben. Alle bandenmerken,- typen,- uitvoeringen en- maten moeten dan wel in grote aantallen op één locatie beschikbaar zijn. En juist dat hebben wij gerealiseerd.

 

Private labels

Naast de ‘Exclusive brands’ bieden wij ook een assortiment ‘Private labels’ aan. Eigen bandenmerken die onder onze verantwoording worden geproduceerd. Complete assortimenten van zomer-, winter-, en all-season banden met een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. De positionering van deze merken zorgt voor een complete marktdekking op ieder niveau.

Bekijk merken

Exclusieve merken

De vraag naar kwalitatief hoogwaardige alternatieven voor de A merken blijft stijgen. Om ook aan deze vraag te kunnen voldoen hebben wij een aantal ‘Exclusieve merken’ in ons assortiment opgenomen. Merken die geproduceerd worden door gerenommeerde fabrikanten waardoor kwaliteit gegarandeerd is. Deze merken voeren wij, zoals de naam al doet vermoeden, exclusief voor bepaalde regio’s en Europese landen.

Bekijk merken

Premium merken

Wij hebben de complete assortimenten van alle A merken in grote aantallen op voorraad. Op basis van nauwkeurig geregistreerde omloopsnelheden en ervaringscijfers per A merk garanderen wij een constante beschikbaarheid. Wij fungeren als de belangrijkste distributieschakel voor de fabrikanten. Door het regelmatig delen van onze in- en verkoopervaringen met de fabrikanten kunnen de A merken hun productie per seizoen afstemmen op de vraag uit de markt.

Bekijk merken

Truck & OTR

Met het merk Double Coin hebben we een “Exclusive brand’ in het zwaardere segment van Truck (heavy duty) en OTR (grondverzet) in huis. Banden van formaat die tegen een stootje kunnen. De banden worden al decennia lang met de nieuwste technieken en op de modernste productielijnen in China vervaardigd en worden wereldwijd geleverd. Het merk staat bekend als zeer betrouwbaar met een hoog kwaliteitsniveau en een zeer lage kilometerkostprijs.

Bekijk merken

Vragen?

Neem contact op met een van onze verkoopspecialisten
Neem contact op met een van onze verkoopspecialisten