E-Commerce

24/7 optimaal online bestelgemak

Optimaal bestelgemak, dat hadden we jaren geleden als een van de eerste in de branche voor ogen bij het ontwikkelen van een online bestelplatform. En dat is gelukt. Sterker nog, onze e-commerce omgeving is uitgegroeid tot een moderne, stabiele en goed beveiligde online bestelomgeving.

Het systeem is 24/7 voor onze klanten beschikbaar. De getoonde voorraden zijn real-time. U bestelt dus altijd rechtstreeks uit onze actuele, direct beschikbare voorraden. Geen fictieve voorraden met lange levertijden maar snelle leveringen zonder vertragingen.

Maar het systeem biedt meer. Alle prijs- en productinformatie is helder en overzichtelijk voor u beschikbaar. U heeft zicht op het gehele orderproces, uw digitale facturen, uw kredietlimiet, openstaande rekeningen en uw complete orderhistorie.

Heeft u een eigen bandenwebshop voor uw klanten? Dat biedt extra verkoopkansen. Onze ICT specialisten kunnen onze voorraden ook koppelen aan uw eigen applicatie. Hiermee bieden wij u de mogelijkheid om ook via uw bandenwebshop onze voorraden aan te bieden alsof het uw eigen voorraden zijn.

Uw persoonlijke inlog- en bedrijfsgegevens zijn met behulp van geavanceerde en up-to-date beveiligingstechnieken volledig afgeschermd en optimaal beschermt tegen datalekken. Zo kunt u met een gerust hart inloggen en bestellen.

Banden bestel App

Naast onze e-commerce omgeving hebben wij ook een banden bestel App ontwikkeld. Nu nog sneller en op iedere locatie uw banden bestellen. Uiteraard werk ook deze App met onze real-time voorraden. Ruim 3 miljoen banden altijd binnen handbereik. Makkelijker kunnen wij het voor u niet maken!