Nieuws

Nieuwe zomerprofielen in het Inter-Sprint private label assortiment

ISB blijft haar bandenassortiment vernieuwen en uitbreiden én zorgt voor een gezonde eigen, fysieke voorraad waaruit haar klanten kunnen kiezen. Ook binnen het assortiment Private labels biedt ISB een ruime keuze. Budgetmerken Mastersteel en Roadhog worden onder de verantwoording van Inter-Sprint geproduceerd. Beide merken komen in september met nieuwe PCR zomerprofielen op de markt.

Mastersteel Clubsport 2, Prosport 2 en Supersport 2
Zomerbanden vormen de basis van het innovatieve Mastersteel assortiment. De 3 PCR zomerprofielen krijgen een kwalitatief hoogwaardige opvolger met eveneens zeer goede rij- en remeigenschappen. De profielen zijn afgestemd op de eindgebruikers. De Clubsport 2 is dé ideale autoband voor de kleinere gezinsauto. De Prosport 2 richt zich op de grotere en zwaardere auto’s en de Supersport 2 is een UHP band voor grotere auto’s in het middensegment, auto’s in het luxere topsegment én de sportieve klasse.

De nieuwe Mastersteel zomerprofielen worden eind september verwacht. De Clubsport 2 verschijnt in 8 maten van 14” en 15”, de Prosport 2 in 33 maten van 14” t/m 16” en de Supersport 2 in 42 maten van 17” t/m 20” op de markt.

Roadhog RGS02 en RGHP02
Roadhog zomerbanden kenmerken zich door de speciale profielopbouw met als basis de doorlopende lengtegroeven, zo ook de nieuwe PCR profielen RGS02 en RGHP02. Beide profielen hebben gelijke specificaties met het verschil dat de RGHP02 de High Performance uitvoering van de RGS02 is.

De RGS02 en RGHP02 worden eind september verwacht. De RGS02 gaat verkocht worden in 41 maten van 14” t/m 16”. De RGHP02 verschijnt in 42 maten van 17” t/m 20”.