Nieuws

Viking vernieuwt assortiment met FourTech Plus en TransTech NewGen

Het assortiment van Viking is onlangs uitgebreid met de vernieuwde all-season personenwagenband, de FourTech Plus en de nieuwste generatie zomer bedrijfswagenband, de TransTech NewGen.

FourTech Plus

In 2016 werd de eerste all-season band van Viking succesvol geïntroduceerd. Nu, zeven jaar later is de trotse opvolger op de markt gekomen, de FourTech Plus. Deze band is op alle fronten verbeterd, dit is terug te vinden in de uitstekende labelwaarden. De nieuw ontwikkelde technologische eigenschappen leiden tot een verbeterde rolweerstand, betere prestaties op nat wegdek en een sterk rem- en handlinggedrag op droog wegdek. Daarnaast is het matenpakket flink uitgebreid van 30 naar 52 maten. Door deze optimalisatie van het matenpakket dekt de FourTech Plus 63% van de totale markt en verhoogt het zijn concurrentievermogen in dit segment!

TransTech NewGen

De nieuwste generatie bedrijfswagenband van Viking biedt een hoge kilometrage en zeer goede remprestaties op droog- en nat wegdek. Mede dankzij het lage geluidsniveau (B) zorgt de TransTech NewGen voor een aangename reis. Deze nieuwste zomerband voor bedrijfswagens staat bekend om zijn langdurige prestaties voor ‘heavy weight’!

Viking banden – Norway approved!

Al meer dan 80 jaar staat Viking voor veilige banden dankzij de nieuwste technologieën en product ontwikkelingen. Viking wordt geproduceerd door de Europese bandenfabrikant Continental en biedt een breed assortiment tegen een eerlijke prijs. Kijk voor meer informatie op: www.vikingbanden.nl.