Velgenwereld

Velgenwereld

Velgenwereld is dé banden- en wielenspecialist in de regio Groot-Rotterdam. Naast alle gerenommeerde Premium merken banden en wielen leveren wij, in iedere prijsklasse en voor ieder budget, ook een aantal kwalitatief hoogwaardige alternatieven.

Eigen merken die niet onder doen voor de originele banden of velgen van uw auto. In onze nieuwe lijnen van eigen velgenmerken passen nu zelfs de originele naafkappen van uw automerk. Voor de banden bieden wij een groot aantal kwalitatief hoogwaardige eigen merken. Informeer naar de mogelijkheden. Onze specialisten zorgen terwijl u wacht, voor een snelle en professionele montage van uw banden en wielen. Heeft u online nog geen keuze kunnen maken voor uw nieuwe velgen? Neem dan eens een kijkje in onze uitgebreide showroom. Hier staat een groot deel van ons assortiment zodat u de verschillende merken en uitvoeringen goed met elkaar kunt vergelijken. Afhankelijk van het merk en type van uw auto geven wij u, op basis van onze jarenlange ervaring, een vrijblijvend merk- en typeadvies.

Daarnaast is Velgenwereld specialist op het gebied van onderhoud en reparatie van uw auto, ongeacht het merk, type of de leeftijd. Of het nu gaat om regulier onderhoud of reparatie, een APK of een aircoservicebeurt of van olie verversen tot een uitgebreide (merk)beurt, onze ervaren onderhoudsspecialisten staan voor u klaar! Wij denken graag met u mee om ook voor uw merk en type auto het juiste kwaliteitsonderhoud te leveren tegen zeer concurrerende tarieven.

Bekijk de website

E-commerce Eenvoudig online banden bestellen