Banden- en wielenbranche

Isuzu kiest voor General Tire Grabber AT3

De General Grabber AT3 is goedgekeurd als de OE-band (original equipment) voor de topmodellen van de zevende generatie Isuzu D-MAX. Deze 4×4-band in 18-inch is de standaard uitrusting voor de zeer gespecialiseerde Isuzu D-Max LSE Extended Cab en Double Cab-modellen, evenals voor de D-MAX V Cross Double Cab-derivaten in de vlaggenschipversie met luxe-uitrusting.

Over de Grabber AT3
De Grabber AT3 van General Tire is een SUV-band die uitermate geschikt is voor 50% on-road en 50% off-road. Met de Grabber AT3 ga je vol vertrouwen het terrein op. De Grabber AT3 kenmerkt zich door goede off-road tractie, onder alle omstandigheden. Daarnaast biedt de Grabber AT3 maximaal comfort op de verharde weg. Dit is te danken aan de geoptimaliseerde profielblokken die een soepele interactie creëren met het wegoppervlak. Dit alles weerspiegelt de veelzijdigheid en het brede scala aan gebruiksmogelijkheden waar de Isuzu D-MAX behoefte aan heeft. De band is voorzien van M+S markering en 3PMSF symbool. De Grabber AT3 is te verkrijgen in 75 verschillende SKU’s in 15 t/m 22 inch.

Isuzu D-MAX
De General Tire Grabber AT is al zeven jaar de originele uitrusting voor de Isuzu Dubbel Cabine-versies. General Tire is trots dat de huidige Grabber AT3 opnieuw is gekozen voor de nieuwe Isuzu D-MAX. De banden van General Tire hebben een groot marktaandeel in het belangrijke OE-segment. De Grabber AT3 wordt in de fabriek gemonteerd in de maat 265/60 R 18 op de topmodellen D-MAX LSE en V-Cross. Isuzu heeft Grabber AT-modellen sinds 2015 goedgekeurd als originele uitrusting.

General Tire
Het in 1915 opgerichte bandenmerk, dat valt onder de paraplu van Continental, heeft inmiddels al meer dan 100 jaar ervaring in de bandenindustrie. ‘’Wij blijven onze banden regelmatig testen, meten en aanpassen gedurende de hele levensduur. Het gebruik van de nieuwste en meest geavanceerde technologieën zorgt ervoor dat we de veiligheid en kwaliteit van onze banden blijven optimaliseren’’, aldus General Tire.

General Tire biedt een compleet assortiment zomer-, winter- en all season banden voor personenwagens, 4×4’s, SUV’s en bestelwagens. General Tire banden zijn in heel Nederland verkrijgbaar.

Meer merk- en assortimentsinformatie is te vinden op de website: www.generalbanden.nl