Nieuws

Introductie Sentury Landsail Seasonsdragon

De Sentury Landsail Seasonsdragon is onze nieuwste all season band en de tweede band binnen het Landsail gamma welke we onder de dual-branding naam Sentury / Landsail uitbrengen. Voor personenwagens, SUV / 4×4’s én ultra-high-performance voertuigen. Een bedrijfswagen-uitvoering volgt in de eerste helft van 2021.

De hightech rubbersamenstelling in combinatie met een bijzondere profielopbouw levert betrouwbare rijeigenschappen in alle weersomstandigheden. Deze profielopbouw verlaagt tevens het afrolgeluid, waardoor rijcomfort verzekerd is. De aaneengesloten, lange profielblokken maken het rijgedrag enorm stabiel. Het directionale profiel geeft een zeer goede lossende werking voor sneeuw, vuil en water, terwijl de 3D sipes zorgen voor meer grip op een gladde ondergrond.

De band is uiteraard voorzien van het het three-peak mountain snowflake (3PMSF) symbool en voldoet aan de Europese winterbandenwetgeving. De Sentury Landsail Seasonsdragon brengt u in ieder seizoen comfortabel en veilig op plaats van bestemming.

Een aantal kenmerken van de Sentury Landsail Seasonsdragon:

  1. High-tech rubbersamenstelling voor veel grip in alle weersomstandigheden
  2. Profiel opbouw met geluid reducerende technieken
  3. Aaneengesloten lange profielblokken: dit maakt het rijgedrag enorm stabiel.
  4. Het directionale profiel geeft een zeer goede lossende werking voor sneeuw, vuil en water.
  5. De 3D sipes zorgen voor meer grip op een gladde ondergrond.

De nieuwe Sentury Landsail Seasonsdragon is vanaf nu volop leverbaar! Binnen nu en enkele maanden zal het aantal beschikbare profielen toenemen van het huidige aantal naar 50, in maten variërend van 13 tot en met 19 inch.