Nieuws

Inter-Sprint op vakbeurs Tire Cologne 2018

Inter-Sprint heeft voor deelname aan de bandenvakbeurs The Tire Cologne 2018 gekozen. Een vernieuwde vakbeurs exclusief gericht op de internationale banden- en wielenspecialisten. Wij zien deze vakbeurs vooralsnog als dé opvolger van de beurs in Essen. Zeker gezien het niveau en het aantal exposanten is deelname aan deze vakbeurs voor ons de meest logische keuze. Een beurs waar alle branche gerelateerde bedrijven samenkomen en dus een uitgelezen kans om onze bedrijfsactiviteiten en ambities maximaal te presenteren. Het ontwerp van onze stand is dan ook nog internationaler en bijna futuristisch te noemen. Hiermee positioneren wij ons als een moderne, op de toekomst gerichte organisatie maar wel een met ruim 50 jaar ervaring.

Uiteraard zullen wij ons complete assortiment van Premium, Private en Exclusive brands presenteren. Daarnaast zullen wij een aantal nieuwe uitvoeringen/profielen presenteren als aanvulling op ons nu al zeer uitgebreide assortiment van eigen merken. Ook krijgen de bezoekers een goed beeld van alle mogelijkheden die Inter-Sprint als groep te bieden heeft. Onze dochteronderneming Inter-Tyre zal ook aanwezig zijn om het totale assortiment lichtmetalen wielen te presenteren en alle samenwerkingsmogelijkheden te belichten.

Wij verwachten dat veel van onze bestaande klanten de vakbeurs komen bezoeken. Belangrijk voor ons is dat we naast het zorgvuldige beheren van deze relaties nog steeds new business willen blijven genereren en daar zal, naar onze verwachting, ook deze nieuwe beurs de uitgelezen plek voor zijn”.

Bezoek ons in Hal 7.0, Stand C-060