Nieuws

Drie nieuwe Tyfoon profielen beschikbaar!

Het aanbod in ons private label Tyfoon is uitgebreid met maar liefst drie nieuwe profielen. De zomerbanden genaamd Heavy Duty 3, Successor 6 en Connexion 3 zijn direct uit voorraad leverbaar. Ontdek meer over deze nieuwkomers.

Tyfoon Successor 6
De Tyfoon Successor 6 is een high performance zomerband voor personenwagens in het midden- en topsegment. De Successor 6 is de ideale band voor sportieve en actieve rijders. Bij deze zomerband komen snelheid, controle, betrouwbare rijeigenschappen en comfort samen. Bij plotselinge (uitwijk)manoeuvres blijft de auto in control, ook op nat wegdek.

Tyfoon Connexion 3
De Tyfoon Connexion 3 is een solide zomerband voor kleine gezinswagens en personenwagens in het middensegment. Optimale wegligging en uitstekende prestaties op droog en nat wegdek; de Connexion 3 staat voor veiligheid en betrouwbaarheid.

Tyfoon Heavy Duty 3
De Tyfoon Heavy Duty 3 is een robuuste zomerband voor bestelwagens. Dankzij het geavanceerde loopvlakontwerp, de verzwaarde bandopbouw en stevige schouders, levert deze bestelwagenband betrouwbare prestaties. Door het hoge draagvermogen komt deze band optimaal tot zijn recht bij zwaarder transport.